Social Media

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

November 29th, 5:17 pm

Superbrands Bulgaria

... See MoreSee Less

November 29th, 8:07 am

Superbrands Bulgaria

... See MoreSee Less

November 28th, 1:45 pm

Superbrands Bulgaria

⭐ Superbrands Bulgaria 2019/2020 ⭐ ... See MoreSee Less

⭐ Superbrands Bulgaria 2019/2020 ⭐
Българският SUPERBRAND 🎾❤️Image attachment
💊 NO-SPA® 💊

NO-SPA® e лекарство без рецепта, което повлиява коремни болки от различен произход. Основната съставка е дротаверинов хидрохлорид – молекула, изобретена в Унгария през 1960 г. в лабораториите на CHINOIN Industry, по подобие на папаверин, но с по-малко нежелани лекарствени реакции. През 1991 г. SANOFI-SYNTHELABO Group придобива CHINOIN Industry и продължава успешното развитие на NO-SPA®. От 1999 г. NO-SPA® присъства в Африка и различни държави в Азия. Днес NO-SPA® се продава в над 40 страни в света.

Comment on Facebook

Много добра презентация,но защо всяка година това лекарство е с различна цена и то по-висока в аптекарската търговска мрежа.С толкова неустойчива цена на субстанциите ли е ....се чудя??!.Иначе евала за Африка!

💊 Magne B6 💊

Magne B6® е лекарствен продукт без рецепта за възрастни и деца над 6 г. Използва се при различни симптоми, свързани с недостиг на магнезий, като нервност, раздразнителност, умерена тревожност, преходна отпадналост, леки разстройства на съня. Брандът Magne B6® е номер 1 в света по продажби в опаковки и стойност на пазара на магнезиевите съединения според QuintilesIMS за 2014 г., 2015 г. и 2016 г.

April 9th, 3:01 pm

Superbrands Bulgaria

Уважаеми приятели,
Бихме искали да Ви уведомим, че наградите за участието в потребителския вот на Superbrands Bulgaria 2019, бяха изтеглени на случаен принцип. Победителите са уведомени по имейл.
Честито на печелившите 🙂
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Благодаря Ви още веднъж🙂

Публикувайте имената ,иначе всички ще си помислим, че това е лъжа !!

Покажете имената на победителите? Какво е толкова скрито?

Здравейте! Единствените данни, с които разполагаме от анкетата са имейл адресите на участниците в проучването. Никой не е попълвал имената си. Ние сме уведомили персонално по имейл всички печеливши. Очакваме те да се свържат с нас.

Няма ли да публикувате имената им?

Ако все пак има някой уведомен нека да сподели, за да знаем, че все пак не е лъжа!!

View more comments

Стартира новото, седмо издание на промоционалната програма Superbrands Bulgaria 2019/2020.

Представяме ви престижната класация ТОП 20 на най-силните марки в потребителския сегмент на българския пазар.

Това е само част от богатата селекция Superbrands в различните категории. 😊

Comment on Facebook

Христо Люлянин

Nikola Chaparov 🍏

И само една българска

🍓 Lidl Bulgaria 🍓

Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни стоки в Европа, част e от немската Schwarz-Gruppe и присъства в 30 страни. В България Lidl стартира своята дейност през 2010 г. Днес компанията има 85 магазина в 45 града, две логистични бази и над 2300 служители, а марката Lidl е затвърдила водещата си позиция на пазара на хранителни стоки.
💸 Първа инвестиционна банка 💸

Fibank (Първа инвестиционна банка) е най-голямата банка с български капитал. Тя е третата по големина на активите банка в България, като по този показател се намира в първа група на банковата система. Тя е сред лидерите по привлечени средства от домакинствата и е сред най-големите институции, подкрепящи бизнеса в страната. Банката си извоюва позиция сред технологичните лидери в банковия сектор в България. Тя обслужва своите клиенти в 155 клона и офиса из цялата страна. Има клон в Кипър и дъщерна банка в Албания.
🖥 Верига магазини ЗОРА 🖥

„ЗОРА“ е българска верига за IT, бяла, черна, дребна домакинска, климатична и офис техника. Компанията има вече 25-годишна история и традиции в търговската сфера. Първият ѝ магазин отваря врати през 1991 г. на улица „Козлодуй“ 23 в София на 18 кв. м площ и с три предлагани продукта. Днес веригата има 37 търговски обекта, разположени в 24 града, пет локални складови бази, електронен магазин и притежава портфолио от 15 000 продукта. Във веригата работят 475 служители.
💊 Dulcolax 💊

Dulcolax® е лидер в категорията „Лаксативи“ при лекарствените продукти без лекарско предписание както на българския пазар, така и в глобален мащаб. Dulcolax® таблетки е лекарствено средство за повлияване на констипация, което съчетава надеждното действие с удобството на приема. Dulcolax® Pico капки осигуряват ефективно и меко облекчаване на състоянието на констипация под формата на лесна за употреба течност.
🛋 ДОМКО 🛋

ДОМКО е водеща българска компания, специализирана във внос и търговия с подови настилки, стенни покрития, интериорни текстили, осветителни тела, аксесоари за декорация и мебели. От началото на своята дейност през 1999 г. досега компанията налага най новите тенденции в областта на интериорния дизайн и обзавеждането.

Comment on Facebook

Това във Варна до майчин дом ми прилича?

🍷 Domaine Boyar 🍷

„Домейн Бойар“ е основана през 1991 г., едновременно в София и Лондон, като първата частна винарска компания в България след промените. В първите години от основаването си „Домейн Бойар“ успява да затвърди добрите позиции, които към този момент е спечелило българското вино във Великобритания, и до днес е най-големият износител на този пазар. „Домейн Бойар“ е сред водещите производители в българската винарска индустрия и в производството на качествени вина с годишен оборот от 23 милиона лв. за 2016 г.
☀️ СПОДЕЛИ И СПЕЧЕЛИ! ☀️

Гласувай за своите SUPER марки тук: ✅ http://bit.ly/voting-superbrands

и спечели SUPER награди, предоставени от Верига магазини ЗОРА

🎉 Тегленето на наградите обхваща само граждани на България, които са навършили 18 години към датата на теглене на наградите. Допуска се само една заявка на човек и от даден електронен адрес.

Comment on Facebook

Участвам

Няма достъп и не е актуален. Не може да се включиш

Учасвам

Участвам

Участвам

Участвам!

Участвам

Участвам

Участвам

Участвам 🍀

Участвам

УЧАСТВАМ 🌹🍃🌹🍃🌹

Участвам

Участвам

Гласувах,Участвам

Участвам

Участвам!🍀🍀🍀

Участвам

Участвам!😘

Участвам

Участвам

Участвам

Участвам

Участвам

View more comments

🌐 Dnes.dir.bg 🌐

След голямото преструктуриране на пазара Dir.bg остава единствената голяма независима и необвързана политически и финансово българска интернет медия. Информационните източници на онлайн портала достигат до аудитория от над 1 милион уникални потребители месечно, което отрежда на www.dir.bg лидерското място като самостоятелна интернет марка.
🌶 Deroni 🌶

Създадена преди 28 години, днес фирма „Дерони“ има богата история и е заслужила доверието на много лоялни клиенти. Успешният път на компанията се базира на основната й философия да създава пълноценни зеленчукови продукти, които да даряват удоволствие от вкусната храна. Голямото разнообразие в портфолиото на „Дерони“ включва: богата гама от лютеници, зеленчукови храни, традиционни и паста сосове със зеленчуци, популярни европейски продукти като песто, брускети, айвар, кетчупи, соеви сосове, лютивки, горчици и др.
🍒 СПОДЕЛИ И СПЕЧЕЛИ! 🍒

Гласувай за своите SUPER марки тук: ✅ http://bit.ly/voting-superbrands

и спечели SUPER награди, една от които е 🔸 Нутрибулет RX, предоставен от „Студио Модерна България“ 🔸

🎉 Тегленето на наградите обхваща само граждани на България, които са навършили 18 години към датата на теглене на наградите. Допуска се само една заявка на човек и от даден електронен адрес.

Comment on Facebook

В правилата видях, че проучването е за период 2019/2020 год. Това какво означава, че през 2021 евентуално ще очакваме резултати?

Участвам

Участвам

Участвамм

Участвам

Мечтата ми е един 🍀Уикенд за двама в петзвездния „Кемпински Гранд Арена Банско“

Участвам

Участвам

А дали е истина участвам

Участвам!

Участвам

Участвам

Веселина Атанасова Super награди една от която е Нутрибулет RX ,предоставен от Студио Модерна България. УЧАСТВАМ

Участвам

Участвам

Участвам

УЧАСТВАМ

Участвам 🍀💞🍀💕😚

Участвам судоволствие,имам и ползувам доста ваши неща и съм доволна!

Участвам

Участвам

Готово всичко е изпълнено

View more comments

🧀 Димитър Маджаров 🧀

„Димитър Маджаров-2“ ЕООД е с повече от 20-годишна история на българския пазар като утвърден производител на висококачествени традиционни за българската трапеза продукти. Основана от Димитър Маджаров, компанията запазва семейните ценности и до днес, обвързвайки ги и с качествата на своите продукти. Вярата, грижата и доверието са в основата на бранда „Димитър Маджаров“ – колбаси и месни деликатеси с безкомпромисно качество и любими млечни продукти, приготвени по традиционни рецептури.
🍇 Bosch Home 🍇

Всеки голям бранд има голяма история. Историята на BOSCH се базира върху наследството на основателя на компанията – Роберт Бош. Този мечтател е смятал, че единствено качеството на живот оправдава технологичния напредък. И марката BOSCH никога не изневери на неговия принцип: „По-добре е да изгубим пари, отколкото вашето доверие“. Днес BOSCH произвежда домакински уреди, които са надеждни, безопасни и правят живота по-лесен. Но да се заслужи доверие означава много повече: инвестиране в бъдещите поколения, изобретяване на ефективни технологични и производствени концепции, опазване на околната среда.
👟 adidas 👟

adidas е световен създател и производител на спортни и лайфстайл обувки, облекло и аксесоари с мисията да бъде най-добрата спортна марка в света. Като лидер в дизайна и иновациите adidas проектира най-добрите спортни продукти, за да направи атлетите по-добри, по-бързи и по-силни, създавайки набор от класически, лайфстайл и модни колекции. Когато Адолф (Ади) Даслер основава adidas през 1949 г., целта му е да осигури на всеки състезател най-добрата възможна екипировка. Оттогава трите ленти се превръщат в една от разпознаваемите марки в света.
⭐ СПОДЕЛИ И СПЕЧЕЛИ! ⭐

Гласувай за своите SUPER марки тук: ✅ http://bit.ly/voting-superbrands

и спечели SUPER награди, една от които е 🔹 Уикенд за двама в петзвездния Kempinski Hotel Grand Arena Bansko 🔹

🎉 Тегленето на наградите обхваща само граждани на България, които са навършили 18 години към датата на теглене на наградите. Допуска се само една заявка на човек и от даден електронен адрес.

Comment on Facebook

Участвам!!!!!!

Участвам

Готово

Участвам!

Участвам

УЧАСТВАМ

Участвам успех

УЧАСТВАМ

Участвам

Готово 🍀🍀🍀🍀🍀

Участвам

Участвам

Участвам

Касмет

Участвам

Участвам

Участвам

Участвам

Участвам

Участвам

☺️😘☺️ Ама наградата е приказна! 🎁🔝🔝🔝🎁Искам я! И си пожелавам късмет! 🍀🌺🍀 СПОДЕЛИХ И УЧАСТВАМ❤

Късмет

View more comments

🏠 АДРЕС недвижими имоти 🏠

АДРЕС е най-голямата българска агенция за жилищни имоти и е част от AG Capital – водеща холдингова компания, която инвестира в бизнеси, свързани с недвижими имоти. От създаването си до днес АДРЕС се е наложила като лидер в сегмента и задава стандартите в бранша. Развитието й се отличава с постоянен растеж, резултат на гъвкаво пазарно поведение. Всяка година агенцията посредничи при хиляди сделки за покупка и наемане на жилища. Утвърдила се е като водеща при адаптирането и прилагането на най-добрите световни практики на българския пазар. От 2007 г. успешно развива и своя франчайз мрежа.
🥑 24Kitchen Bulgaria 🥑

24Kitchen е водещ кулинарен бранд, разработен от FOX Networks Group Europe and Africa. Каналът е насочен към зрители от всички възрасти, които биха искали да подобрят знанията и уменията си в кухнята. Чрез богата, интересна и забавна програма, включваща както локални, така и международни предавания, 24Kitchen показва най-добрите световни готвачи, дава изява на местни таланти и вдъхновява аудиторията си да се наслаждава на свежа и разнообразна храна.
Load more